Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yavru kırlangıç görmek

Rüyada yavru kırlangıç görmek

Rüyada yavru kırlangıç görmek akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, insanlarla uyumunun artacağına, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, kişiye hep umut olacağına ve iyilik getireceğine, herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına, rahata ereceğine, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine inanılır.

Rüyada yavru kırlangıç gördüyseniz:

  • Yaşanan bir dolu aksilik, iletişime veya elektroniğe bağlı problemler veya unutkanlıklar geride kalıyor.

Rüyada kırlangıç yavruları görmek geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yavru kırlangıç görmek hilebaz biri ile iş yapıp aldatılacağınıza, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, eşi ile arasının açılacağına işarettir.

Rüyada kırlangıç yavrusu görmek garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, hedeflerini tutturacağına, maddi güç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada kırlangıç yakalamak isabetli adımlar atılacağına, güzel ve olumlu haberler alacağına, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine rivayet eder.

Rüyada kırlangıç kuşu görmek lüks ve rahat şekilde yaşayacağına, yakınlık duyulan veya duygusal bir bağ içinde olunan karşı cinsle beraber planlar yapılacağına, hayır dualarına nail olacağına inanılır.

Rüyada kırlangıç balığı görmek hayatına olumsuz etkilerde bulunan kişilerden aklını kullanarak uzak duracağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, başarılı işlere imza atılacağına delalet eder.

Rüyada beyaz kırlangıç görmek özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, bu kimseyle barışmak için çabalayacağına, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına işarettir.

Rüyada kırlangıç balığı tutmak bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, sonra da kaybettikleri karşısında yaptığı hatanın büyüklüğünün ve ciddiyetinin farkına vararak çok üzüleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments