Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırlangıç balığı görmek

Rüyada kırlangıç balığı görmek

Rüyada kırlangıç balığı görmek çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, muradın gerçekleşeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına, özlem gidereceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına, yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına işaret eder.

Rüyada kırlangıç balığı gördüyseniz:

  • Kafanızı işgal eden bir konuda da bazı sert kararlar alabilirsiniz.

Rüyada kırlangıç balığı tutmak yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, evli ise çocuk sahibi olacağına, başındaki şanssızlıktan kurtulacağına delalettir.

Rüyada kırlangıç balığı görmek hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, en gösterişli arabalara bineceğine, hayallerinin, arzularının, iş projelerinin gerçek olacağına delalettir.

Rüyada siyah kırlangıç görmek hainlik yapacağına, çocukken kendisine aşılanan sorumluluk duygusu sayesinde daha genç yaşlarında bile mal, mülk, para ve makam sahibi olacağına, ters giden olayların düzeleceğine delalettir.

Rüyada kırlangıç öldürmek sevdiği kişiler ile birlikte daha önce el atmaya cesaret edemeyeceği bazı büyük ve yorucu çalışmalara imza atacağına, çok büyük paralar kazanılacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, işlerlik kazanıp insanla dolacağına tabir olunur.

Rüyada kırlangıç tutmak alın terinin karşılığını alacağına, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, bir istek üzerine girdiği bir işte çok hayırlı ve güzel bir geleceğe sahip olacağına delalettir.

Rüyada kırlangıç yavrusu görmek gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, moralinin bozulacağına ve yaptıklarının kendisini tatmin etmemesi nedeniyle, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, başarısız olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, ortaya çok başarılı ve uzun yıllar boyunca unutulamayacak projeler konulacağına delalet eder.

Rüyada ölü kırlangıç görmek daha önce çektiği çilelerin mükafatını da tez zamanda göreceğine, iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük ve zor işlerin üstesinde kolayca gelineceğine, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırlangıç yakalamak kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments