Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tesbih öpmek

Rüyada tesbih öpmek

Rüyada tesbih öpmek iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına, alacağı başarıların tatmin ve memnun olmasına yeteceğine, yeni yerler göreceğine, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine delalet eder.

Rüyada tesbih öpmek gördüyseniz:

  • Bazı kazançlarınız olabilir veya farklı yerlerden para alabilirsiniz.

Rüyada tesbih öpmek aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına ancak verilecek doğru kararlar ve sevilen kişilerin destekleri sayesinde bu durumun sona ereceğine, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına, sahte arkadaşlıklardan kurtularak çok daha kalıcı dostluklar edineceğine işaret etmektedir.

Rüyada tesbihin kırıldığını görmek sarsılacağına, kazancının her kuruşunun karşılığını alın teri ile vereceğine, kazalardan, belalardan, kötülüklerden uzak olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kokulu tesbih görmek sıkıntılarından ve sorunlarından çok rahat bir şekilde kurtulacağına, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine, onlar sayesinde kalkınacağına, ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada başkasından tesbih almak özel duygular besleyeceği kişiden de duygularına karşılık alacağına, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, sevginin ve huzurun hâkim olacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgiliden tesbih almak değişik bazı konuları önplana çıkararak kendisini çok büyük çalışmalara ve projelere hazırlayacağına, sürpriz olayların meydana geleceğine, hediyeler ve elbiseler alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz tesbih bulmak zinde kalacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin yarıda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tesbih dağıldığını görmek herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde aile büyüklerinin araya girmesi ile biteceğine, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine işarettir.

Rüyada tesbih çeken birini görmek ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, zevki sefa içinde yaşayacağına, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, yaşam enerjisini geri kazanacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments