Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tesbih dağıtmak

Rüyada tesbih dağıtmak

Rüyada tesbih dağıtmak hane halkının verilen kararları destekleyeceğine ve elde edilen kazancın daha iyi ve daha hayırlı işler için kullanılacağına, sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına, mal ve para yönünden büyük bir zarara uğrayacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, bir koyduğu işten yüz kazanacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin geleceğine, sevdikleri ile bir arada olacağına, huzurunu yerine getireceğine ve kişinin kendisi için çok isabetli bir şey yapmış olacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına işarettir.

Rüyada tesbih dağıtmak gördüyseniz:

  • Herkes sizinle aynı fikirde olmayabilir.

Rüyada beyaz tesbih dağıtmak bol rızık ve para sahibi olacağına, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada tesbih dağıtmak kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mavi tesbih görmek karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine, kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına alamet eder.

Rüyada siyah beyaz tesbih görmek aile kurma yolunda bazı girişimlerde bulunulacak ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, yakında hedefine ulaşacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada dağılmış tesbih görmek karşılıksız bırakmayacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada tesbih istemek bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil tesbih görmek sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, başına gelecek kötü bir durumdan ötürü çok sıkıntılı ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar verecek olaylar yaşayacağına, mubah olmayan yollara sapacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine tabir olunur.

Rüyada kırılmış tesbih görmek üzerinde düşünülen bir çalışmanın büyük kazanç sağlayacağına, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments