Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük tesbih görmek

Rüyada küçük tesbih görmek

Rüyada küçük tesbih görmek her zaman evlatları arasında ayırım yapan bir aileye sahip olmak yüzünden güvensiz biri olacağına, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine ve daha sık sosyal ortamlarda bulunma kararı alacağına, sağlığının da uzun yıllar bozulmayacağına, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yüzünün güleceğine, insanların yolunu aydınlatacağına, güzel, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine, iyi sonuçlanacağı düşünülen durumların tersine neticeleneceğine rivayet eder.

Rüyada küçük tesbih gördüyseniz:

  • Kendi kararlarınıza fazla güvenmemelisiniz.

Rüyada küçük tesbih görmek iyiliğe kavuşacağına, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunlarını aşacağına, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine ve bu sayede herkesin kıskanarak bakacağı işlere imza atacağına alamet eder.

Rüyada yeşil tesbih bulmak tüm gözleri üzerinde toplayacağına, iş ortamında bir tartışma yaşanacağına, zarar getirecek bir kişi ile bağların koparılacağına işaret eder.

Rüyada camiden tesbih almak uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine ve zorlukların daha kolay şekilde aşılacağına, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinden tesbih hediye almak tövbelerin amacına ulaşacağına, maddi ve manevi olarak daha iyi bir duruma geleceğine, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine delalet eder.

Rüyada tesbih tanelerini toplamak ailesini ve sevdiklerinin hayallerini de gerçekleştirme fırsatı sunacağına, üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kahverengi tesbih görmek beklentilerine ulaşacağına, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine işarettir.

Rüyada tesbih yapmak hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine ve büyük bir zenginiğe kavuşulacağına, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına rivayet eder.

Rüyada cam tesbih görmek huzur ve mutluluk verici şeyler yaşayacağına, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, sevgili ile ilişkinin daha da iyi olmasına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments