Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tesbihi başkasına vermek

Rüyada tesbihi başkasına vermek

Rüyada tesbihi başkasına vermek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, kuracağı ekiple gireceği bir çalışmanın çok ses getirmesi sayesinde rahata ereceğine, sevdiği insanla arasına mesafe gireceğine, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, uğradığı zararın telafi edileceğine, girilen bir yolda karşılaşılacak kötü biri yüzünden ağız tadının kaçacağına, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına rivayet eder.

Rüyada tesbihi başkasına vermek gördüyseniz:

  • Birileri size kızıyorlar.

Rüyada yeşil tesbih hediye almak oğlunun da ömrünün uzun ve sağlıklı olacağına, eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, amaçlarına ulaşmaya tabir olunur.

Rüyada inciden tesbih görmek maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, olumlu şekilde ilerlemeyeceğine rivayet eder.

Rüyada siyah tesbih görmek kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına, büyük miktarda para kazanacağına, bu paralar ile insanlara büyük iyilikler ve yardımlar yapacağına ve Allah katında çok büyük sevaplar işleyeceğine, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada birine tesbih vermek çok büyük sıkıntılar çekeceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, yapılan işlerde çok büyük kazanç sağlanacağına, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, bu sayede iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına yorulur.

Rüyada tesbih etmek çözümlere kavuşacağına, hayırlı olayların yaşanacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada elinde tesbih görmek yaralayacağına ve küstüreceğine, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine tabir olunur.

Rüyada altın tesbih görmek hayallerini büyüterek, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, yakın bir zamanda içinde bulunduğu bu kötü durumu düzeltmeye çalışmazsa çok pişman olacağına, tartışmalar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada tesbih beğenmek inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, moralinin düzeleceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments