Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tesbihi kaybetmek

Rüyada tesbihi kaybetmek

Rüyada tesbihi kaybetmek rüya sahibinin yıpranacağı ve üzüleceği kadar kötü günler geçireceğine, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine, arzularının yerine geleceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, siparişlerinin çoğalacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada tesbihi kaybetmek gördüyseniz:

  • Gelecekte daha konforlu yaşamanıza yardım edecek şekilde bütçe yapmalısınız.

Rüyada tesbih kaybetmek sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına ve kendisini çok daha iyi yerlere getirecek bir yola gireceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, el üstünde tutulur hale geleceğine yorulur.

Rüyada tesbihi kaybetmek kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, her zaman çok üzgün olacağına, karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada namaz kılmak tesbih çekmek heveslerinin biteceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına, zararların telafi edileceğine ve iş hayatının gün geçtikçe daha iyi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada hediye tesbih almak çevresinde sözü geçen, saygın biri olacağına, başka insanlar ile arasındaki anlaşmazlıkları düzelteceğine, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tesbihle salavat çekmek risk almayı göze alıp, işinde büyük zaferler elde edeceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz tesbih çekmek kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, hasret çekileceğine, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine işaret eder.

Rüyada tesbih boncuk görmek aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, hayallerin gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tesbih asmak dertlerin aşılacağına, aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, yeni bir kazanç kapısı açılacağına, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments