Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada naneli sigara içmek

Rüyada naneli sigara içmek

Rüyada naneli sigara içmek sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, neşesini kaçıracağına, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, nerede hata yaptığını sorgulayacağına, yaşadığı olayların kötü gideceğine, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada naneli sigara içmek gördüyseniz:

  • Maddi kazanç getirecek konulara öncelik tanınması gerekiyor.

Rüyada naneli sigara içmek bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, gelirini de büyük oranda arttıracağına, kazancın artması ile bolluğa ve berekete kavuşulacağına inanılır.

Rüyada naneli sigara görmek uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada nane çayı içmek insanlar arasında yüceleceğine, saygınlık göreceğine, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, hastalıkların biteceğine, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada nane limon içmek zor ve dar gününde gözyaşlarını silecek kimselerin artacağına, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına inanılır.

Rüyada nane içmek korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına, insanlara karşı güveninin sarsılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada nane likörü içmek onlardan taraf hayır göreceğine, çok çalışıp çabalama sonucunda istediğiniz hayata kavuşacağınıza, zenginlik getirecek adımlar atılacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada naneli çorba içmek büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine alamet eder.

Rüyada yeşil nane görmek ikili ilişkilerdeki kırgınlıkların ve çatlakların iyileşeceğine, para sıkıntısı çekmeyeceğine ve rahatının yerinde olacağına, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments