Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pencere kırıldığını görmek

Rüyada pencere kırıldığını görmek

Rüyada pencere kırıldığını görmek sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, ihtiyaçlarını giderebileceğine ve sahip olmak istediklerine ulaşacağına, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, zor ve stresli günler geçireceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, ancak daha sonra gerçekleri öğrendiğinde bu kişi ile olan tüm irtibatını keseceğine ve adını temize çıkaracağına, ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, yokluğa düşeceğine, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada pencere kırıldığını gördüyseniz:

  • Yaşlı bir tanıdığınızın ya da akrabanızın sizi çok memnun edecek bazı davranışları da olabilir.

Rüyada pencere kırılması görmek uğradığı maddi zararları telafi edebileceği kadar kazanç elde etmeye başlayacağına, kişinin hatalarını tekrarlamamak için her zaman çok dikkatli davranacağına, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada pencere cam kırılması görmek uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine, sorunlarından kurtulacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Rüyada pencerenin kırıldığını görmek borçlarını ödeyeceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, çok daha mutlu olunacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine tabir olunur.

Rüyada pencere camının kırıldığını görmek toplum içinde daha oturaklı davranacağına, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, bu sayede az da olsa feraha çıkılacağına, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine yorulmaktadır.

Rüyada pencerenin kırılması görmek yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, huzurun bozulacağına ve sıkıntılarla baş etmekte zorluk çekileceğine, her zaman haklının yanında olacağına işaret etmektedir.

Rüyada evin penceresinin kırıldığını görmek pek çok hayır duası alacağı için işlerinin de daima yolunda gideceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine alamet eder.

Rüyada kırılmış pencere görmek yollarını ayıracağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözüme kavuşturacağına, yaşam şartlarının düzeleceğine işarettir.

Rüyada kırılmış pencere camı görmek uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine ve yeni bir haneye kavuşulacağına, çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, yaptıklarından dolayı çok zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments