Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pencerenin kırılması görmek

Rüyada pencerenin kırılması görmek

Rüyada pencerenin kırılması görmek geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, bir sebeple çok zorlanacağına, üzüleceğine, ağlayacağına, kazaya, belaya ve derde düşeceğine, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, dost sandıklarından değil de öylesine arkadaşlık ettiği bir kişiden destek göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada pencerenin kırılması gördüyseniz:

  • Yeterince kendinizi işinize vermemeniz nedeniyle patronunuz ya da amirinizle sürtüşmeye girebilirsiniz.İşinize yeterince konsantre olamamanızın nedeni, ondan hoşlanmamanızsa kendinize yeni bir iş arayın.

Rüyada pencerenin kırıldığını görmek çok mutlu olunacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, kazançtan yana kara geçeceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına delalettir.

Rüyada pencerenin kırılması görmek ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, yardımcı olmayacağına, tatsızlıklar çıkacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada kırılmış pencere camı görmek yanlışa düşmeden, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, onu doyasıya yaşayacağına, çok yüklü kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kırılmış pencere görmek aile bireyleri arasında yaşanan kırgınlıkların ve dargınlıkların son bulacağına, yaşanan ayrılıkların biteceğine, kişinin kendi ailesinden gelecek bir belaya delalet eder.

Rüyada pencere kırıldığını görmek üstünlük elde edeceğine, rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pencere kırılması görmek kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, yüzünün gülmeye başlayacağına, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına delalet eder.

Rüyada evin penceresinin kırıldığını görmek kişinin başarılarının artacağına, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, başarıya giden yoldaki engellerin ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Rüyada pencere camının kırıldığını görmek hem eğitim hayatında hem sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olacağına, düğün veya nişan gibi bir durum için tüm akrabaların bir araya gelerek dayanışma içinde olacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments