Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada televizyonda ünlü görmek

Rüyada televizyonda ünlü görmek

Rüyada televizyonda ünlü görmek yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, karşısına kendine hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, maddi olarak yetersizlikler yaşayacağına, kazançlı bir ortaklık kurulacağına, geçimini rahat şekilde sağlayacağına, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, kişinin bir süre zorluk çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada televizyonda ünlü gördüyseniz:

  • Aşırı çalışmak veya arzu ettiğiniz rakamlarda gelir elde edememekse sizi aşağı çekebilir.

Rüyada televizyonda ünlü görmek ailesini rahat şekilde yaşatacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, aile içinde geçim derdinin olmayacağına delalet eder.

Rüyada televizyonda ünlü birini görmek hayatı boyunca darlık çekmeyeceğine, günü birlik kazanç elde edeceğine, büyük miktarda kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada televizyon anteni görmek güzel ahlakı ve iyi kalbi sayesinde Allah’ın sevgili kulları arasında olacağına, ağız tadının, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, aile değerlerine sahip çıkacak, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada televizyonu kapatamamak borcu olan kişiler için kolayca borcunu ödeyebileceğine, eşe dosta yardım edileceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada televizyon kazanmak hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine yorulur.

Rüyada birini televizyonda görmek dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine işaret eder.

Rüyada lcd televizyon görmek yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine inanılır.

Rüyada televizyona çıktığını görmek hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, sermayenin harcandığına değeceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments