Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada televizyon satın almak

Rüyada televizyon satın almak

Rüyada televizyon satın almak ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine, kötü günler görüleceğine, sorunların atlatılacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına, insanlar arasında konuşulur ve yayılır olacağına, işlerinde kısa bir süre içinde çok büyük kazanç sağlayacağına, sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada televizyon satın almak gördüyseniz:

  • Duygularınızı ya da ruh değişikliklerinizi saklamanızda fayda var.

Rüyada televizyon satın almak maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, güzel günler görüleceğine, kazancın günden güne artacağına, yeni bir ilişki yaşanacağına, çok zor zamanlar geçirdikten sonra maddi ve manevi olarak düze çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada televizyon çıkmak hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, başkalarına yardım ettikçe manevi yanını kuvvetlendireceğine işarettir.

Rüyada televizyon bakmak tecrübe sahibi bir kişiden alınacak fikirler sayesinde yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, karşısına çıkan kötü niyetli kimselerin tuzaklarına düşmeyeceği gibi, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada birden fazla televizyon görmek her türlü dünya nimetlerinden faydalanacağına, sorunlu bir dönem geçirileceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine işarettir.

Rüyada lcd televizyon görmek arkanızdan işler çeviren kötü niyetli bir insanı mağlup etmeye, kariyerinin yükseleceğine ve hayatında dönüm noktası olacak olayların yaşanacağına, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına delalettir.

Rüyada televizyon taşımak işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine ve gerçeklerin açığa çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada televizyon masası görmek yakın zaman içinde yeteneklerini herkese ispat edeceği bazı çalışmalar gerçekleştirerek adından sıkça söz ettireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, moralinin yerine geleceğine, elinin de bollaşacağına, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına alamet eder.

Rüyada siyah televizyon görmek kafasını kurcalayan bir konuda tecrübe sahibi bir kişiden yardım alacak, korkularından kurtulacağına, hayata karşı cesaretleneceğine, ancak bu durumlardan en az zarar ve sorun ile kurtulmak için çok akıllıca ve çok dikkatli adımlar atması gerektiğine, bu şekilde davranıp sükûnetini korursa eğer herşeyin yoluna gireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments