Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada televizyon satmak

Rüyada televizyon satmak

Rüyada televizyon satmak çok hayırlı işlere gireceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, rahatsızlık veren ve aile bireylerini birbirine düşüren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok fazla vakit kaybetmeden bir çocuk sahibi olacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, iyi geçineceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, büyük başarılara işlere imza atılacağına işaret eder.

Rüyada televizyon satmak gördüyseniz:

  • Kendi işlerinize konsantre olmanızda fayda var.

Rüyada televizyon satmak kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, hepsinin istediğiniz düzende ilerleyeceğine, kısaysa da ömrün kısa süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada kapalı televizyon görmek ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, onların kıymetini bileceğine yorulmaktadır.

Rüyada televizyonu kapatamamak geçim derdi çekeceğine ve maddi anlamda ciddi bir güç kaybı yaşayacağına, kazancının ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, gelir kaynaklarının yok olacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine delalet eder.

Rüyada televizyonda şarkı söylemek daha büyük kazançlar elde edileceğine ve her zamankinden daha iyi projeler ortaya konacağına, evlerin ayrılacağına, huzurlu ve mutlu bir hayat süreceğine yorulur.

Rüyada beyaz televizyon görmek daha sonra karşısına çıkabilecek bir olay için çeşitli önlemler alacağına, kafasındaki sorunları çözeceğine, işe gösterilen ilginin artacağına delalettir.

Rüyada televizyonda film izlemek günahtan arınmış bir yaşama sahip olup, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada televizyon kırdığını görmek kolay yoldan gelir elde edeceğine, geçim derdinin olmayacağına, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada televizyon almak uzun yıllar boyunca yardım ettiği insanların kendisine sırt çevireceğine, üzüntülerin günden güne artacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments