Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski televizyon görmek

Rüyada eski televizyon görmek

Rüyada eski televizyon görmek gözünün ve ufkunun da açılmasına vesile olacağına, işini bırakıp ailesinin yanına dönmeyi düşüneceğine, onları gerektiği gibi değerlendiremeyeceğine, işlerinin yoluna gireceğine, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, onların kıymetini bileceğine, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, işlerin günden güne artacağına alamet eder.

Rüyada eski televizyon gördüyseniz:

  • Heyecanla katılımda bulunmak istediğiniz hareketli plan veya projeler diğerleri için tehlikeli ya da anlamsız olabilir.

Rüyada eski televizyon görmek büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, yaşayacağı aile saadetinin de bir ömür süreceğine inanılır.

Rüyada kocaman televizyon görmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına, diplomalarının artacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine inanılır.

Rüyada sevdiğini televizyonda görmek sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına, hak yemeyeceğine, hırsızlık, haksızlık yapmayacağına, rahatsızlıkların şifa bulacağına tabir olunur.

Rüyada televizyon aldığını görmek çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, ailesine karşı görevlerini aksatmayacağına, başarılarının artacağına ve uzun süre devam edeceğine işaret eder.

Rüyada televizyon satın almak makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, suçlamalardan aklanılacağına, kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine tabir olunur.

Rüyada televizyoncu görmek büyük başarılara imza atılacağına, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, gönül ilişkilerinizde mutluluğa ereceğinize , ihtiyaçlarını giderebileceğine alamet etmektedir.

Rüyada televizyonda şarkı söylemek içinden çıkılmaz bir hal alacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, düşmanı yenmeye, rakibi alt etmeye inanılır.

Rüyada siyah televizyon görmek hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, çalışma bittiğinde hem gören ve bilen herkesi çok şaşırtacağına, attığı adımların boşa çıkacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments