Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tahta pencere görmek

Rüyada tahta pencere görmek

Rüyada tahta pencere görmek elinin kolunun bağlanacağına, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, kısmetinin ve şansının da her zaman açık olacağına, ticarette ilerleyeceğine, kişinin becerilerinin farkına varılacağına böylece işinde terfi ettirileceğine, geçirilen zor günlerin unutulacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, huzur ve saadet bulacağına yorulur.

Rüyada tahta pencere gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu ilgilendiren konulara değişik bir perspektiften yaklaşabilirsiniz.

Rüyada tahta pencere görmek aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına delalettir.

Rüyada tahtadan pencere görmek iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, kısa sürede hayatın düzene gireceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, arzuların yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada evin penceresinin kırıldığını görmek kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, maddi kayba uğrayacağına, kendine değer vermeye, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada pencereleri açmak iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına delalet eder.

Rüyada duvara pencere açmak beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, aile hayatında yaşanan üzüntülü olayların hayra dönüşeceğine, işlerine de bereketin ve verimin hâsıl olacağına inanılır.

Rüyada pencere önünde oturmak ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, bu sorunların gittikçe büyüyeceğine, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine alamet eder.

Rüyada pencereden kar yağmış görmek çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada pencere kırılması görmek hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments