Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski tahta köprü görmek

Rüyada eski tahta köprü görmek

Rüyada eski tahta köprü görmek hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, hiçbir zaman büyük sıkıntılar ve yokluklar yaşanmayacağına, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, önemli fırsatları değerlendirmek yerine hevesle hareket edileceğine, işin düzeltileceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına, aile içinde bazı gerginlikler olacağına, kişinin aile ve iş ortamında yeniden huzurun egemen olacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski tahta köprü gördüyseniz:

  • Birkaç gerçeğe dayanarak çıkarımlarda bulunmak duygusal karmaşalara neden olabilir.

Rüyada eski tahta köprü görmek değer verdiği bir eşyayı kaybedeceğine ancak çok aramasına rağmen bir türlü bulamayacağına, kendisini yoran ve üzen durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulup hayırlı kazançlar elde edeceğine, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada tahta köprü görmek ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada tahta köprüde yürümek ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, zor durumlara düşüleceğine, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayağına taş takılmadan ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tahta asma köprü görmek çok büyük mutluluk yaşanacağına, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine delalettir.

Rüyada tahtadan köprü görmek sorunlarını bitireceğine, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, ödeme güçlü çekeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına yorulur.

Rüyada tahta köprüden geçmek ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine tabir olunur.

Rüyada eski köprü görmek bazı kişilerle aralarında büyük anlaşmazlıklar yaşanacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski bir köprü görmek çok bereketli zamanlar geçireceğine, makam ve rütbe edineceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments