Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırık su bardağı görmek

Rüyada kırık su bardağı görmek

Rüyada kırık su bardağı görmek elindeki imkânları en iyi şekilde değerlendirerek kendisine çok hayırlı bir kariyer oluşturacağına, çalışmaları ve emeklerinin karşılığını alarak bol kazanç elde edip, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına, kişinin mutluluğunu artırarak, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine ve tartışmaların arasında kalınacağına, parasının ve makamının artacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine ve hayırlı bir evlilik yapacağına, gelecekle ilgili korkularının, kaygılarının, karamsarlığının, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, özellikle iş sahibi kimselerin çalışanlarına karşı tutumlarının örnek teşkil edecek seviyede olacağına tabir olunur.

Rüyada kırık su bardağı gördüyseniz:

  • Bir süre sabredebilirseniz nedenlerin farkına varabilirsiniz.

Rüyada kırık bardaktan su içmek kendisini kötü hissettiren duygu, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, kendisini çekemeyen insanları hayatından çıkaracağına, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırık su bardağı görmek kazancının düşeceğine, geçiminin zor hale geleceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına tabir olunur.

Rüyada kırık bardakta su içmek destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, elindeki herşeyi kaybedeceğine, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada kırık cam bardağı görmek eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, yuva kuracağına işarettir.

Rüyada kırık bardak toplamak bir sebeple çok zor ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, attığı adımların boşa çıkacağına, sevdiği bir kişi ile çok farklı ve güzel bir çalışmaya imza atacağına alamet etmektedir.

Rüyada cam bardak kırık görmek saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına, canlanacağına, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine alamet eder.

Rüyada kırık bardak yemek sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, maddi anlamda çok ileri gidileceğine tabir olunur.

Rüyada kırık çay bardakları görmek hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments