Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırık çay bardakları görmek

Rüyada kırık çay bardakları görmek

Rüyada kırık çay bardakları görmek kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine, işinde büyük zaferler elde edeceğine, çok büyük menfaatler kazanacağına, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına, gözlerindeki yaşın kuruyacağına ve gönül yaralarının iyileşeceğine, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine, endişelerin sona ereceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, kimseye minnet etmeyeceğine yorulur.

Rüyada kırık çay bardakları gördüyseniz:

  • Hızlı davranmamak gerekiyor.

Rüyada kırık bardakla çay içmek kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına, tabiri caizse yüzünün düşmesine neden olacağına, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada kırık çay bardakları görmek karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, şansın ve kısmetin açılacağına, rüya sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına rivayet eder.

Rüyada kırık bardaktan çay içmek dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile rüyayı gören kişinin kendisini başka işlere vereceğine ancak hiçbir şekilde verimli olamayacağına delalettir.

Rüyada cam çay bardağı kırmak şansının hep açık olacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine işaret eder.

Rüyada çay bardağı yıkadığını görmek onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına, yeni işlere gireceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına alamet eder.

Rüyada bardakla çay içmek gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine delalettir.

Rüyada çay ve bardak görmek kötü yollara gireceğine, inancından sapacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, herkesi kendisine hayran bırakacak işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yarım bardak çay içmek aile bireylerinin çok üzüleceğine ve çok üzücü olayların yaşanacağına, büyük kazançlar getireceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments