Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırık bardaktan su içmek

Rüyada kırık bardaktan su içmek

Rüyada kırık bardaktan su içmek girdiği işte ortaya koyduğu çalışmaların beğenilmesi ile çok daha iyi yerlere geleceğine, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zenginlik içinde uzun bir yaşam süreceğine, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, insanlar tarafından yüzüstü bırakılacağına, hileye, fesada bulaşacağına, çevresinde kendisini mutluluğa, huzura, neşeye, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına tabir olunur.

Rüyada kırık bardaktan su içmek gördüyseniz:

  • Evde yapacağınız değişiklikler veya planlar maddi durumunuzu dengelemenize ya da gelirlerinizi arttırmanızı sağlayabilir.

Rüyada kırık bardakta su içmek elindekileri de kaptıracağına, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına, bir araya geleceğine ve eski günlerde olduğu gibi yan yana ve omuz omuza olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırık bardaktan su içmek toplumda itibar ve takdir toplayacağına, yeni bir iş konusunda anlaşma sağlanacağına, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine ve daha sonra çok güzel ve kazançlı günlerin başlayacağına inanılır.

Rüyada kırık bardakla çay içmek çok zor zamanlar geçiren çok sevdiği birisine destek vereceğine ya da çok zor durumdaki bir kişiye büyük bir para yardımında bulunacağına, teşekkür ve şükran duyacağı bir iyilikte bulunacağına, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kırık bardaktan çay içmek aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına, işlerinin daha kötüye gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada kırık su bardağı görmek sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine delalet etmektedir.

Rüyada iki bardak su içmek endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, sağlık ve şifa bulacağına, aile içinde saadetinin artacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, hayal ettiğinden ve arzuladığından da fazlasına kavuşacağına alamet eder.

Rüyada bir bardak su içmek çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada bi bardak su içmek kısmetin ve şansın açılacağına, yeni ev eşyaları alınacağına, zengin olunacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments