Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırık bardak yemek

Rüyada kırık bardak yemek

Rüyada kırık bardak yemek bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, zor bir duruma düşüleceğine ve yapılan hatalar yüzünden eldeki fırsatların kaçırılacağına, beklediği haberin gelmeyeceğine ya da duygu ve düşüncelerinin karşılık bulmayacağına, özlediği yerlere yolculuk edeceğine, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, gelişmelerin olacağına, bazen umutlarını yitireceğine, işlerinizde sorunlar yaşıyorsanız sorunlarınız ortadan kalkacağına, araba ya da ev alma konusunda bazı adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırık bardak yemek gördüyseniz:

  • İlişkileriniz veya iş birlikleriniz için daha fazla emek harcamalısınız.

Rüyada kırık bardak yemek yapılan işlerin fazla kar getireceğine, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada bardak kırık görmek eline geçecek kazancın çok daha yükseleceğine, rızkının azalacağına, ticarette şansının düşeceğine, sıkıntıların ve sorunların hızlı bir şekilde çözüleceğine inanılır.

Rüyada kırık bardak atmak uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, kayıplar nedeni ile kişinin özel yaşamında da büyük sorunlarla karşılaşacağına, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına delalettir.

Rüyada kırık bardaktan su içmek sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına ve hayalini kurduğu yaşama kavuşması için umutlarının yeşereceğine işaret etmektedir.

Rüyada kırık cam bardak görmek iyi hissedeceğine, uzun zamandan beri çözülemeyen bir sorunun yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine rivayet eder.

Rüyada bardak kırığı görmek çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, verdiği sözleri tutacağına, sevdikleriyle arasının açılacağına ve sıkıntı çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kırık bardak görmek uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, yeni mallara kavuşacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine işaret eder.

Rüyada kırık cam bardağı görmek kişinin gönül hoşluğu ile karşılaşacağına, kısa süre önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments