Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırık bardakta su içmek

Rüyada kırık bardakta su içmek

Rüyada kırık bardakta su içmek önemli bir dönüm noktasına ve kişinin geçmiş yaşamından çok daha iyi koşullarda bir hayata sahip olacağına, kişisel gelişimi için çok yönlü araştırmalar yapıp, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına, hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, eşinden ve çocuklarından saygısızlık ya da nankörlük görmeyeceğine, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, çok yükseleceğine, varlıklı kimse olacağına inanılır.

Rüyada kırık bardakta su içmek gördüyseniz:

  • Geçmişte size faydası dokunmuş kişilere yardımcı olabilir veya borcunuz olan grup veya topluluklara maddi manevi borcunuzu ödeyebilirsiniz.

Rüyada kırık bardakta su içmek bundan sonra her şeyin daha iyi olacağına, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırık bardaktan su içmek karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, helal rızka, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kırık bardakla çay içmek özellikle mutsuz ilişkileri sonlandırmak için hamlelerde bulunacağına, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına rivayet eder.

Rüyada kırık bardaktan çay içmek ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırık su bardağı görmek ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına işaret eder.

Rüyada başkasının bardağından su içmek garanti olacak makama oturacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına yorulur.

Rüyada bir bardaktan su içmek hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada birinin bardağından su içmek aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, çok başarılı işlere adım atacağına, deneyimli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde iş dünyasında büyük bir şöhrete kavuşulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments