Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cam bardak kırık görmek

Rüyada cam bardak kırık görmek

Rüyada cam bardak kırık görmek cevabın olumlu olması halinde çok istenen bir işe girileceğine eğer cevap olumsuz olursa yeni bir çalışmaya başlanacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına, mali sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, günden güne daha büyük zorluklarla karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cam bardak kırık gördüyseniz:

  • Birisinden yardım ya da önemli sayılabilecek bir iyilik görmeniz mümkündür.

Rüyada cam bardak kırıkları görmek herkesin yardımına koşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine bu sayede de içinin mutlulukla dolacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırık cam bardağı görmek çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, sevdiği bazı kişileri kıracağına, ancak daha sonra sorunların aşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada cam bardak kırığı görmek ahireti unutup dünyaya yaklaşmaya, hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, arkadaşlarının, akrabalarının, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına tabir olunur.

Rüyada cam bardak kırık görmek eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, doğru adımlar atamayıp, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, çok kişi ile iş yapmanın hem avantajlarını hem de dezavantajlarını yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırık cam bardak görmek çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine, kendi işinin başına geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kırık bardaktan çay içmek küslüklerin, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine ve bu nedenle ele güne muhtaç olacağına delalettir.

Rüyada kırık bardak toplamak sıkıntılardan yana çok güzel olayların yaşanacağına, bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine ve kendisini çok heyecanlandıracağına, her daim Allah yolunda yürüyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bardak kırıkları toplamak iş yerinde çok üst mevkilere terfi ettirileceğine, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments