Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karanlıkta sigara içmek

Rüyada karanlıkta sigara içmek

Rüyada karanlıkta sigara içmek keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, yeni insanlarla tanışacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine, mevcut aile ve iş yaşantısının çalkantılara sahne olacağına, işlerinin yoluna gireceğine, hanesinde bolluk ve bereket olacağına, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalet eder.

Rüyada karanlıkta sigara içmek gördüyseniz:

  • İki türlü olay ön planda: İlki, uluorta herkesin gördüğü olaylar, diğeri ise, arka planda gelişenler.

Rüyada karanlıkta sigara içmek kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, ekmeğine leke süreceğine, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine inanılır.

Rüyada karanlıkta su içmek verilen desteklere rağmen bir türlü toparlanılamayacağına, kişinin attığı adımların ve beklentilerinin sürekli boşa çıkacağına, kısmet bolluğu yaşanacağına alamet eder.

Rüyada kahve sigara içmek başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, kendini beğenmiş ve biraz ters bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına delalet etmektedir.

Rüyada çok fazla sigara içmek mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, kişinin de üzgün ve mutsuz olacağına alamet eder.

Rüyada işyerinde sigara içmek çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına ve hasreti çekilen bir akrabayla hasret giderileceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada biriyle sigara içmek zor zamanlar geçireceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına, huzurunun ve mutluluğunun yerinde olacağına, Allah’tan ne dileği varsa hepsinin gerçek olacağına delalettir.

Rüyada tatlı sigara içmek kişinin ailesine karşı haksız bir tutum içinde olması yüzünden anne babası ile de arasının açılacağına, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, hayattan daha zevk alacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğinle sigara içmek güç, kudret ve iman sahip olacağına, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, diplomalı kimse olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments