Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırık sigara görmek

Rüyada kırık sigara görmek

Rüyada kırık sigara görmek uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, istediği ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zaman içinde elde edeceğine, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, güzel günler görüleceğine, kazancın günden güne artacağına, sevilen kişiler ile çok hayırlı bir karar verileceğine, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, başarılarının devamının geleceğine, ancak etrafındaki insanların ısrarları ve destekleri ile yeni bir çalışmaya ya da projeye girileceğine, geleceğine bakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırık sigara gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişiler ültimatom almaktan hoşlanmayacaklardır.

Rüyada kırık sigara içmek üzgün ve mutsuzsa çok mutlu olacağı haberler alıp keyifleneceğine, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok fazla vakit kaybetmeden bir çocuk sahibi olacağına, sorunlarının sona ereceğine işaret eder.

Rüyada kırık sigara görmek hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine rivayet eder.

Rüyada birini sigara içerken görmek sağlıkla ilgili yaşanan bir sorunun düzeleceğine ve rahat  bir nefes alınacağına, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada vücuda sigara basmak hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir zenginliğe sahip olacağına, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tanıdığı birinin sigara içtiğini görmek ihanet göreceğine, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına alamet eder.

Rüyada çok fazla sigara içmek edilen duaların kabul olacağına ve hayır getirecek bir işin başına geçirileceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada sigara kazanmak aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine ve hastalığı varsa eğer en kısa sürede şifasına kavuşacağına, her işinin ağız tadıyla ve kolaylıkla hallolacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyi sigara içerken görmek uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına,dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, başarılarının artacağına, yüzünün güleceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments