Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşınla düğüne gitmek

Rüyada arkadaşınla düğüne gitmek

Rüyada arkadaşınla düğüne gitmek rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine ve kişinin kaderini yaşamak zorunda kalacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, hayata aynı açıdan bakılan bir eşe sahip olunacağına, bir sebeple doğru yoldan sapacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşınla düğüne gitmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda gereğinden fazla ısrarcı oluyor ya da inat ediyor olabilirsiniz.

Rüyada arkadaşının düğününe gitmek çok büyük ve güzel bir ilişki yaşayacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine alamet eder.

Rüyada arkadaşın düğününe gitmek rüyayı gören kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşınla düğüne gitmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, ardından konu üzerinde düşünüleceğine işarettir.

Rüyada ünlü birinin düğününe gitmek çok gereksiz ve yanlış atılımların yapılacağına, kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada akraba düğününe gitmek hem itibar edineceğine hem de daha güzel bir hayata sahip olacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, ruhunu ve bedenini dinlendireceğine delalet etmektedir.

Rüyada düğüne gitmek hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, zor zamanlar geçirileceğine işaret eder.

Rüyada giyinip düğüne gitmek aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, ters giden olayların düzeleceğine, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada süslenip düğüne gitmek sorunların ortadan kalkacağına ve uzun bir zamandan beri görülmemiş kadar büyük kazanç elde edileceğine, uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, dinen sakıncalı bir iş işlediğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments