Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının düğününe gitmek

Rüyada arkadaşının düğününe gitmek

Rüyada arkadaşının düğününe gitmek helal ve geniş rızık elde edeceğine, işlerinin düzene gireceğine, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, maddi konuların çözüme kavuşacağına, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine ve çok mutlu olacağına, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının düğününe gitmek gördüyseniz:

  • Çok fazla şey isteyen ya da rahatsız edici durumlara neden olabilecek kişilerden uzak durmalısınız.

Rüyada arkadaşın düğününe gitmek eline geçen paraları tutamayacağına, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, bir sebeple çok kötü günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının düğününe gitmek sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, üst mevkilere terfi edilmek gibi bir onura nail olunacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşınla düğüne gitmek çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, eğer bu durum başarılı olursa rüya sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına ve çok büyük bir huzura erileceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına inanılır.

Rüyada çalgısız düğüne gitmek düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına ve istendiği gibi hareket ederek çok büyük kazanç elde edileceğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, sahip olduklarını başkalarına hava atmak için kullanacağına tabir olunur.

Rüyada kardeşinin düğününe gitmek yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, maddi olarak güç kaybedeceğine, kendisini kazanmaya odaklayacağına inanılır.

Rüyada akrabalarla düğüne gitmek şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, çok büyük maddi ve manevi sorunlar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının düğününe gitmek gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, yaptıkları kötülükleri herkese göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada tanımadığın birinin düğününe gitmek sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, sağlıkla ilgili olarak önemli bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, sağlığın bozulacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments