Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşın düğününe gitmek

Rüyada arkadaşın düğününe gitmek

Rüyada arkadaşın düğününe gitmek çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, kaza ve belaların çıkmayacağına, bir sıkıntıya girmeye, çevresindekilerle hoş sohbet ve uyum içinde olacağına, hastalıklarının iyileşeceğine, üzüleceğine, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, gözyaşı dökeceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, parasının ve malının eksik kalmayacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşın düğününe gitmek gördüyseniz:

  • Tahmin edilmesi zor hareketleri olan veya kıskanç kişilerle karşı karşıya gelebilirsiniz.

Rüyada arkadaşın düğününe gitmek sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi alınacağına ve çok iyi ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, stresli günler yaşaması yüzünden de moralsiz olacağına inanılır.

Rüyada arkadaşınla düğüne gitmek iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, olumlu gelişmelerle karşılaşacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine ve sevinçli haberler alınacağına delalettir.

Rüyada arkadaşının düğününe gitmek kafasının karışacağına, Allah’ın lütuflarını bulacağına, şifa göreceğine, kişinin eski aşkına geri döneceğine alamet ederken, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına tabir olunur.

Rüyada sevgiliyle düğüne gitmek bunalacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, daha iyi anlaşır olacağına, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına inanılır.

Rüyada tanımadığın düğüne gitmek borcunun da hafifleyeceğine, şansının açılacağına ve kafasının rahatlayarak, huzur dolu günler geçireceğine, sorunlarına da çözümler bulacağına rivayet eder.

Rüyada ünlü birinin düğününe gitmek bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine ve kendisini çok heyecanlandıracağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına işarettir.

Rüyada tanımadığı birinin düğününe gitmek uzun bir süre boyunca mutlu olan rüya sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına, maddi kayıpların sona ereceğine, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, bu şehirde yeni bir işe gireceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğinin düğününe gitmek Allah’ın inayetini kazanacağına, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments