Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akraba düğününe gitmek

Rüyada akraba düğününe gitmek

Rüyada akraba düğününe gitmek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına ve istenirse bütün güçlüklerin üstesinden gelinebilineceğine, gerçeklikten uzaklaşacağına, bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, çok rahat bir hayat süreceğine, iyileşeceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, ileride çok zengin biri olacağına işarettir.

Rüyada akraba düğününe gitmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda kendi koşullarınızı ortaya koyarken, karşı tarafın da kendi koşullarında ısrarcı olacağını unutmayın.

Rüyada akrabalarla düğüne gitmek çok büyük işler gerçekleştireceğine, torunlarına dahi yeteceğine, işlerinin tutacağına ve zenginliğinin alıp yürüyeceğine işarettir.

Rüyada akrabanın düğününe gitmek kazancının iki kat artacağına, dikkat çekeceğine ve bu sayede iş dünyasında kısmetlerinin çoğalacağına, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına işaret eder.

Rüyada akraba düğününe gitmek dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada akraba düğünü görmek bir daha olur olmadık yerlerde, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, maddi sıkıntılardan kurtulup, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, bedeninin de iyileşeceğine inanılır.

Rüyada bir akrabanın düğününü görmek kendisini çok yakından tanıyan ve yaptığı işten menfaat elde etmeye çalışan bir kişinin bulunduğuna, bu kişinin rüyayı gören kişiye çok büyük zararlarının dokunacağına, aile işlerinin başına geçeceğine, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine işaret eder.

Rüyada akrabanın düğününde oynamak çok zarar göreceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine işarettir.

Rüyada bir akrabasının düğününü görmek elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine hatta yanına gidip kendisine her konuda destek olmaya çalışacağına, çok zor zamanlar geçirdiği dönemlerde eline geçen fırsatlar sayesinde sorunlardan kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada akrabanın düğününü görmek çok büyük başarılar elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, yeni tanışmalar konusunda mesafeli davranacağına, gelirinin sürekli olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments