Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ünlü birinin düğününe gitmek

Rüyada ünlü birinin düğününe gitmek

Rüyada ünlü birinin düğününe gitmek yeniden bir araya geleceğine, hayal ettiğinden ve arzuladığından da fazlasına kavuşacağına, tüm fırsatları değerlendireceğine, kazalardan ve belalardan korunacağına, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, maddi zararının giderileceğine, kişinin başkaları ile muhabbetinin artacağına, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına işaret eder.

Rüyada ünlü birinin düğününe gitmek gördüyseniz:

  • Yönünüzü bizzat yapacağınız araştırmalara göre belirlemelisiniz.

Rüyada ünlü birinin düğününe gitmek hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, önemli bir makama terfi alacağına, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, kazançlı bir işe girileceğine rivayet eder.

Rüyada bir ünlünün konserine gitmek evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına ve bir müddet ikilinin arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, işinin gücünün rast gitmesi sayesinde kazancının çoğalacağına, çok hayırlı kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ünlü birinin evine gitmek sahip olduklarının kıymetini bileceğine, yaşamının tadını çıkaracağına, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına, ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına ve başarılı bir iş hayatı sürdüreceğine delalet etmektedir.

Rüyada ünlü birinin konserine gitmek bütçesinin küçüleceğine, umutların, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine tabir olunur.

Rüyada ünlü biriyle tatile gitmek güzel bir birlikteliğe başlanacağına, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, bu ilişkiler sayesinde çok doğru bir kişi ile tanışılacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına rivayet eder.

Rüyada bir ünlünün evine gitmek kalbindeki kuşkulardan arınacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, böyle bir durumda da yapmak istediği işlerden zarar edeceğine işaret eder.

Rüyada kardeşinin düğününe gitmek sevdikleriyle bir araya gelip hoş sohbette olacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına ancak daha sonra çok büyük bir azim ve sabır göstererek bu sorunlardan ve zahmetlerden kurtulacağına ve huzura ereceğine, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına inanılır.

Rüyada evli birinin düğününe gitmek sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, elindeki imkânları kullanarak girdiği bir işte çok sıkıntı çekeceğine, sorunların sürekli artacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments