Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düğüne gitmek

Rüyada düğüne gitmek

Rüyada düğüne gitmek bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine ve doğru adımları atmak konusunda zaman kollayacağına, ona dört elle gönülden bağlanacağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, yapılacak işlerde hep dikkatli ve ayık olunması gerektiğine ve ancak bu şekilde kazanç elde edileceğine, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine ve yoğun bir duygu seline kapılacağına, yorulacağına ve neredeyse mağlubiyetle burun buruna geleceğine, aileye büyük bir ev alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada düğüne gitmek gördüyseniz:

  • Yeni ilişkiler kurabilir, hobilerinize zaman ayırabilir, arkadaşlarınızı ziyaret edebilirsiniz.

Rüyada ünlü birinin düğününe gitmek çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, dünya mallarına karşı hırslanacağına işaret etmektedir.

Rüyada düğüne gitmek hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, nifak sokanların cezalandırılacağına, işte başarılı adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının düğününe gitmek rahata ve huzura kavuşacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, anne ve baba için çok güzel bir sürpriz gerçekleştirileceğine, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşın düğününe gitmek kişinin hacetlerinin gerçekleşmesine, yaşayacağı olaylardan ötürü çok zorluk çekeceğine, bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine işaret eder.

Rüyada tanımadığın birinin düğününe gitmek yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada tanımadığı birinin düğününe gitmek her açıdan eski hayatından çok daha iyi bir duruma girip, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, oturduğu evi değiştirip, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine yorulur.

Rüyada kalabalıkla düğüne gitmek bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, maddi anlamda güçleneceğine, hayal ettiği ve uzun zamandan beri istediği şeylere kısa sürede iyi bir şekilde kavuşacağına işarettir.

Rüyada davetsiz düğüne gitmek kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, geçim derdi ve telaşı içine düşeceğine, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments