Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada giyinip düğüne gitmek

Rüyada giyinip düğüne gitmek

Rüyada giyinip düğüne gitmek yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, borçların ve dertlerin biteceğine, elinin bollaşacağına, moralinin yükseleceğine, aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada giyinip düğüne gitmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler size destek olma konusunda isteksiz davranabilirler.

Rüyada kendi düğününe gitmek çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada sünnet düğününe gitmek eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine, yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada gelinlik giyip başkasının düğününe gitmek anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyle düğüne gitmek eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, elindeki imkânları en iyi şekilde değerlendirerek kendisine çok hayırlı bir kariyer oluşturacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada akrabalarla düğüne gitmek elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, yeni bir haneye sahip olunacağına  ve işlerin bir şekilde düzeltileceğine, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına delalettir.

Rüyada sevgilisiyle düğüne gitmek hayırlı kazançlar elde edeceğine, onlardan medet umacağına, onlarla gönül birliği edeceğine, eğlenceli şekilde yaşayacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine işaret eder.

Rüyada hazırlanıp düğüne gitmek tüccarsa bundan böyle işlerinden daha fazla kar sağlayacağına, hayallerinin de yarım kalacağına, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine yorulur.

Rüyada giyinip düğüne gitmek ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, ruhen rahatlığa erileceğine, daha doğru, net bir bakış açısı kazanacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments