Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırık kupa görmek

Rüyada kırık kupa görmek

Rüyada kırık kupa görmek kalabalık günler geçirileceğine, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, eline geçecek olan kazançla çok iyi yerlere ve daha çok para kazanabileceği işlere ulaşacağına, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırık kupa gördüyseniz:

  • veya gruplarla birliktesiniz.

Rüyada kırık kupa görmek kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, çok mutlu olacağına, istediği herşeye kavuşacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına, kendisini aşan işlere kalkışacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada bardak kupa görmek neşesini hiç kaybetmeyeceğine, fakirleşeceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, yaşlılığında da rahat edeceğine rivayet eder.

Rüyada porselen kupa görmek ona yakınlaşmaya çalışacağına, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine işaret eder.

Rüyada kupa bardak almak daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, bu projelerin büyük yöneticilerin dikkatini çekmesi ile çok üst mevkilerde kendisine yer bulacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına delalet eder.

Rüyada kupa aldığını görmek kariyerinin yükseleceğine ve kişinin emrinde pek çok kişinin olacağına, tüm isteklerine kavuşacağına, kazançlı işlere gireceğine, elinin bolluğa kavuşacağına işarettir.

Rüyada kupa görmek gireceği bir işte kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına, karşı cinsten olan kişilerden gördüğü ilginin de her geçen gün büyüyeceğine yorulur.

Rüyada gümüş kupa görmek kişinin afiyette olacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına ve ne kadar çabalansa da olayların kendiliğinden düzene girip iyileşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kupa almak hayatında beklenmedik ama çok güzel gelişmeler yaşanacağına, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, kalkınacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments