Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kupa almak

Rüyada kupa almak

Rüyada kupa almak borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, kısa sürecek bir üzüntü sonrasında refaha ereceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine, hayattan alınan zevkin daha da artacağına, dertlerinin sona ereceğine, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine ve çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarını ve sorunlarını yakın bir zamanda atlatacağına, akrabalarının, yakınlarının, arkadaşlarının ve dostlarının yardımıyla sıkıntılarından, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, eve kapanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada kupa almak gördüyseniz:

  • Geçmişle bağlantılı problemlere veya çelişkili durumlara farklı bir gözle bakılması gerekiyor olabilir.

Rüyada kupa aldığını görmek hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, kendisine hayır ve başarı getirecek işler yapma fırsatı elde edeceğine bu sayede önce kendini sonra da çevresindekileri kurtaracağına işarettir.

Rüyada kupa kızı görmek muradına ereceğine, canını sıkılacağına, bolluk ve bereket içinde yaşanacağına inanılır.

Rüyada beyaz kupa bardak görmek hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, çok büyük çaba sarf edeceğine inanılır.

Rüyada altın kupa görmek insanların yasa ve kedere boğulacağına, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına işaret eder.

Rüyada kırık kupa görmek eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine ve ondan sürekli yardım görüp, iyi anlaşacağına, kazancının günden güne azalacağına, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına delalettir.

Rüyada kupa görmek imkânların çok daha iyi olacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kupa bardak görmek kendisini tanıyan insanlar ile işleri bozacağına, rütbesinin artacağına, aile hayatı içinde çok büyük tartışmaların ve sorunların yaşanacağına inanılır.

Rüyada kupa ası görmek ağız tadına ve neşeye kavuşacağına, sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, birlikteliğe başlayacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments