Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kupa aldığını görmek

Rüyada kupa aldığını görmek

Rüyada kupa aldığını görmek ortaklık kurduğu bir kişinin kendisini yarı yolda bırakacağına, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, rakiplerine büyük fark atacağına, en kısa zamanda tüm sıkıntılardan kurtulup elinizin bollaşacağına, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, amaçlarına nail olacağına, eş, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kupa aldığını gördüyseniz:

  • Aşk lişkilerinize fazla zaman ayıramayacaksınız.

Rüyada kupa aldığını görmek başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, toplumda itibar ve takdir toplanacağına, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına işarettir.

Rüyada kupa ası görmek zenginlik ve bolluk içinde olacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık rüya sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına, ön planda kalmayı sağlayacağına inanılır.

Rüyada cam kupa bardak görmek aile büyüklerinden birinin desteğinin alınacağına, kısmetinizin açılacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, yeni bir arkadaşlık kurulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kupa kaldırmak hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına, projelerinin engellenmeye çalışılacağına delalet eder.

Rüyada bardak kupa görmek ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına ve çok daha iyi işler gerçekleştirileceğine, kazancın yar yarıya düşeceğine, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine ancak çevresindeki insanların sürekli destek olacağına alamet eder.

Rüyada kırık kupa görmek büyük bir borcun altına gireceğine, saygınlık elde edeceğine, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına inanılır.

Rüyada porselen kupa görmek işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, bunun kendisi için büyük şans olacağına, bu kişinin hayatına dâhil olması sayesinde artık tüm işlerinin daha rahat hallolacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine rivayet eder.

Rüyada kupa bardak kırmak başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments