Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırık kılıç görmek

Rüyada kırık kılıç görmek

Rüyada kırık kılıç görmek ticaret hayatını ilerleteceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine, istemeden de olsa ailesi ve çok sevdiği arkadaşları ile arasının açılacağına, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, bol kazanç elde edileceğine, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, yeni, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, gözyaşının dineceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, korkularının ve başarısızlıklarının üzerine gitme cesareti taşıdığına ve bu sayede hep kazanacağına tabir olunur.

Rüyada kırık kılıç gördüyseniz:

  • Uzak çevrenizde karşı cinseten biri size bazı tekliflerde bulunmaya hazırlanıyor.

Rüyada kırık kılıç görmek işlerini çok sorun yaşamadan kısa bir süre içimde bitireceğine, rüya sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, aksiliklerin son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kılıç takmak yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, fakirlikten kurtulacağına, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına işarettir.

Rüyada parlak kılıç görmek çok büyük hayır duaları alacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına tabir olunur.

Rüyada kılıçla kavga etmek rızkın gittikçe azalacağına, ev huzurunun ve bereketinin gün geçtikçe daha da artacağına, sorunlarından arınacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kılıçla savaşmak geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine, sorun üstüne sorun yaşanacağına, dertlerine çare bulacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada kılıçla insan kesmek uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, kendisine mutluluk ve başarı getirecek yenilik yapacağına, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına yorulur.

Rüyada kılıç izi görmek onların bir adım önüne geçeceğine, rüya sahibinin ticari anlamda yüksek mertebelere ulaşacağına, masallara konu olacak rahatlıkta ve konforda bir yaşam süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada kılıcla dövüşmek bazı hazırlıkların kişinin tahmininden daha uzun süreceğine, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments