Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parlak kılıç görmek

Rüyada parlak kılıç görmek

Rüyada parlak kılıç görmek işinden geri kalacağına, canın derdine düşeceğine, iyi bir kariyer edineceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, kısmetinin bollaşacağına, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına, işlerin bu sayede çok güzel bir hal alacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, karakterinin gittikçe oturmaya başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada parlak kılıç gördüyseniz:

  • Eski deneyimlerinizden faydalanarak bazı konuları daha doğru yargılayabilirsiniz.

Rüyada parlak kılıç görmek donanımlı kılacağına ve özellikle de eğitim aldığı alanda uzman kişi haline geleceğine, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada kılıç adam görmek işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, sakin ve güzel bir hayat süreceğine tabir olunur.

Rüyada kılıç kını görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, geleceğinin de çok parlak olacağına alamet eder.

Rüyada birini kılıçla öldürmek yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, üst bir mevkiye terfiye alınacağına inanılır.

Rüyada süslü kılıç görmek eski hayatını geride bırakıp, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, güzel huylarının değişeceğine tabir olunur.

Rüyada azrailin kılıcını görmek çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, hem ruhsal hem de parasal anlamda rahat edeceğine, yaşadığı yerden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine işaret eder.

Rüyada iki uçlu kılıç görmek bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, karamsarlığa düşeceğine ve mutsuz olacağına, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kılıçla adam kesmek bereketin ve verimin çoğalacağına, tüccarsa bundan böyle işlerinden daha fazla kar sağlayacağına, kişinin alacağı karardan sonra tüm düzeninin değişip, yeni bir hayata başlayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments