Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kılıç izi görmek

Rüyada kılıç izi görmek

Rüyada kılıç izi görmek aile büyüklerinden birinin desteğinin alınacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü rüya sahibinin peşini bırakmayacağına, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına, ne yapacağına, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına, sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine, yaptığı hataları düzelteceğine işaret eder.

Rüyada kılıç izi gördüyseniz:

  • Hislerinizi bastırmamalısınız.

Rüyada kılıç izi görmek büyük bir proje ortaya koyacağına, kırılan yaşam hevesinin yerine geleceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüzünde yanık izi görmek para yatıracağına ve zarar edeceğine, kalbini sıkan durumların ortadan kalkacağına, işlerinin her zamankinden daha güzel olacağına delalet etmektedir.

Rüyada askerden izne geldiğini görmek heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, moralinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada vücutta iz görmek düzeninin sarsılacağına, gelirinin artacağına, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına yorulur.

Rüyada izar görmek zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, istediklerini elde etmeyi başaracağına, kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, her gün yeni bir bilgi edinmekle kalmayıp, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine alamet eder.

Rüyada banyoda izlenmek bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, dertlerin biteceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, çok hayırlı işlere imza atacağına işarettir.

Rüyada izmiri görmek tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, çok güzel bir evlilik yapılacağına alamet eder.

Rüyada iz sürmek aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yaptığı planların ve projelerin kendisine hayır getirmeyeceğine, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments