Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kılıçla savaşmak

Rüyada kılıçla savaşmak

Rüyada kılıçla savaşmak yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, epey uğraştıktan sonra sorunu biraz düzelteceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, bunun da rüya sahibine hem zaman, hem de para kaybettireceğine, çok büyük miktarda para kazanacağına ve bu sayede yapmak istediği her şeyi yapıp kendi düşüncelerine göre hayatına yön vereceğine, başarı basamaklarının hızlı bir şekilde tırmanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kılıçla savaşmak gördüyseniz:

  • Sizi anlamsız veya içerisinden çıkılması zor konularda tartışmaya çekmeye çalışan kişiler olabilir.

Rüyada kılıçlarla savaşmak maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kılıçla savaşmak büyük emekler vereceğine ve canını dişine katacağına, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, ön planda kalmayı sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada düşmanlarla savaşmak kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına ve adını temizlemek için çok çaba göstereceğine inanılır.

Rüyada biriyle savaşmak uzun bir süre boyunca bu kişi ile devam ettikten sonra artık birçok konuda bu kişiden destek alınacağına, maneviyatının çökeceğine, işlerinin aksayacağına, ancak etrafındaki kişilerden birinin vereceği büyük destek sayesinde bu durumlardan kurtulacağına alamet eder.

Rüyada savaşmak ve ölmek kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine rivayet eder.

Rüyada askerlerle savaşmak işlerinin yolunda gideceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, yaşamının uzun olacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada kaplanla savaşmak kendisine yeni kısmetler sunacağına ve aza kanaat etmesi durumunda çoğu kendisine nasip edeceğine, eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine delalet eder.

Rüyada maymunlarla savaşmak ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments