Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kılıçla kavga etmek

Rüyada kılıçla kavga etmek

Rüyada kılıçla kavga etmek zarar gören insanlara yardım edeceğine ve dolandırıcı kişiye bela okuyacağına, fikirlerini, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, şifaya kavuşacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine delalettir.

Rüyada kılıçla kavga etmek gördüyseniz:

  • Evinizi ya da ailenizi ilgilendiren konularda uzun zamandır yapmayı beklediğiniz değişiklikleri yapabilirsiniz ya da meydana gelen yenilikler hoşunuza gidebilir.

Rüyada kılıçla kavga etmek garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, maddi ve manevi yönden yanında hep birileri olacağına, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına delalet eder.

Rüyada hazreti alinin kılıcını görmek üç kuruş maaşa kıt kanaat yaşamak zorunda kalacağına, bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kılıçı kınından çıkarmak hatalı yollara gireceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, adından söz ettirecek adımlar atacağına, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada at ve kılıç görmek atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, hayal kırıklığı ve kalp kırıklığı yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kılıç bilemek eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, günahkar olacağı işlere gireceğine, insanların alım gücünün azalacağına işaret etmektedir.

Rüyada camide kılıç görmek maddi ve manevi olarak çok büyük bir zarara düşüleceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına yorulmaktadır.

Rüyada kılıç tutmak inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, gönlünden geçen her şeye kavuşan, mutlu bir insan olunacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kılıcı eline almak yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, işlerindeki sorunların ortadan kalkacağına, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, bu atılımların kendisini çok sıkıntılı durumlardan kurtaracağına ve büyük bir değişim geçireceği bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments