Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kılıçla insan kesmek

Rüyada kılıçla insan kesmek

Rüyada kılıçla insan kesmek hoş muhabbette olacağına, sahip olunan zenginliğin elde gideceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, eşit davranılacağına, kar sağlayacağına, ferah bir hayat yaşarken bir anda dara düşüleceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, maddi ve manevi olarak çok sorun ve üzüntü yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kılıçla insan kesmek gördüyseniz:

  • Hayatınızda yaşam tarzınıza faydası olacak değişiklikler yapmalısınız.

Rüyada kılıçla insan kesmek yolunun açık olacağına, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, kalp kırmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kılıçla elini kesmek aile hayatı ile ilgili çok hayırlı ve güzel bir adım atılacağına, ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, bedeninin şifa bulacağına, moralinin düzeleceğine, kırgınlıkların biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada kılıçla birini kesmek deyim yerindeyse insanların nutkunun tutulmasına sebep olacak bir işe imza atılacağına, rızkının çeşitleneceğine, içini açmaya karar vereceğine ve bunun için karşısına güzel olanaklar çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada kılıçla kesmek kötü günler geçireceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, hayattan yana umudunun kırılacağına rivayet eder.

Rüyada kılıçla adam kesmek işlerinin yoluna gireceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına ve bu sayede istediği herşeye kavuşup hemen ardından hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine delalet eder.

Rüyada kılıçla boyun kesmek hafifleyeceğine, tüm arzularının yerine geleceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine alamet eder.

Rüyada kılıçla kafa kesmek kıskanan kişilerin ve iş hayatında rekabet içinde olunan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, daha yüksek bir noktaya geleceğine, işinde itibar edineceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına delalettir.

Rüyada kılıçla yılan kesmek mallarının ve parasının bereketinin artacağına, endişe ettiği konularda zarar edeceğine, sağlık sorunlarının sona ereceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments