Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kılıcla dövüşmek

Rüyada kılıcla dövüşmek

Rüyada kılıcla dövüşmek kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, düşmanlarınızın size zarar verebileceğine, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına, hayatının kolay ve güzel geçeceğine, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kılıcla dövüşmek gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz konularla ilgilenmek size büyük keyif verebilir.

Rüyada kılıcla dövüşmek kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca herhangi bir mutluluk haberi alınmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada köpeklerle dövüşmek kırgınlık yaşanacağına, elinize para geçeceğine, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına ve çok üzüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada dövüşmek etmek başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, büyük başarılar kazanacağı ve kendisini çok rahat ve mutlu hissedeceği bir döneme gireceğine, öz güven kazanacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, her çalışması ile büyük ses getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kadınla dövüşmek çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine, şifaya kavuşacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine işarettir.

Rüyada kadın kadına dövüşmek kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına, okuyacağına ve bilgileneceğine, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine inanılır.

Rüyada düşmanla dövüşmek çok rahat edeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada kaplanla dövüşmek uzun zamandan beri hayal edilen herşeye kavuşulacağına, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, üzülüp hayattan elini eteğini çekeceğine işarettir.

Rüyada babayla dövüşmek özel yaşamından dolayı yaşadığı olumsuzlukları çevresine yansıtmamak için, sıkıntılarını içine atarak, dik durmaya çalışacağına, aile büyüklerinin takdirinin kazanılacağına, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments