Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kılıç takmak

Rüyada kılıç takmak

Rüyada kılıç takmak umutlanacağına, çok güzel olaylar yaşanacağına, sayılacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine ve iyi noktalara ulaşacağına, sağlam bir kariyer edineceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına ve huzurlu bir hayat süreceğine, çok kötü günler göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada kılıç takmak gördüyseniz:

  • Her ne kadar koşullar öyle gerektiriyor gibi görünse de, prensiplerinizden vazgeçmeniz veya olmadığınız birisi gibi davranmaya çalışmanız gerekmiyor.

Rüyada kılıç takmak halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına delalet eder.

Rüyada keskin kılıç görmek kendisinin de ne olduğunu anlayamayacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinden kılıç almak yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, yapılan işte ustalaşılacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine alamet eder.

Rüyada kılıç ve silah görmek çok yakın bir zaman içinde üzüntü verici bazı haberlerin alınacağına, ancak kişinin sorumluluklarının bir anda ve çok fazla artması yüzünden zor durumda kalacağına, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına alamet eder.

Rüyada kılıç sahibi olmak çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına işaret eder.

Rüyada kılıç eline almak mevcut işinden daha iyi koşullarda başka iş imkanları bulacağına, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına, hayırlı, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına işaret eder.

Rüyada kılıç darbesi almak ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, konfor içinde yaşayacağına, tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kılıç oynamak kazancının ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, zor geçecek bir eğitim dönemi geçirileceğine ve beklenen sonuca ulaşılamayacağına, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments