Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kola jilet atmak

Rüyada kola jilet atmak

Rüyada kola jilet atmak olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, kendisini ferahlamış hissedeceğine, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına, kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, yapacağı o işi onaylamayacağına ve bu konuda onu engellemek ve durdurmak isteyeceğine, rızkın artacağına, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına ve gittikçe daha kötü bir duruma düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kola jilet atmak gördüyseniz:

  • Aile ilişkilerinizin düzene girdiğini görmek sizi rahatlatabilir.

Rüyada kola jilet atmak yakın bir zamanda içinde bulunduğu bu kötü durumu düzeltmeye çalışmazsa çok pişman olacağına, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi alınacağına ve çok iyi ve hayırlı kazançlar elde edileceğine işarettir.

Rüyada kollarına jilet atmak yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, yönetici makamına geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüze jilet atmak eski küskünlüklerin giderilerek geleceğe pozitif bir şekilde bakılacağına, hayırlı ve büyük kazançlara ulaşılacağına, rüya sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına alamet eder.

Rüyada koluna jilet atmak kimseyle küs olmadan, kırgınlıkları unutarak yola devam edileceğine ve kendi kararlarının arkasında durup, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada jilet atmak işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına delalettir.

Rüyada kola faça atmak eski günlerdeki gibi hayata ve yaşamaya yine dört elle sarılacağına, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına yorulur.

Rüyada jiletle sakal kesmek maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine ve daha sık sosyal ortamlarda bulunma kararı alacağına, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada jiletle bacak almak uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, şansın çalışmaya başlayacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments