Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırık ayak görmek

Rüyada kırık ayak görmek

Rüyada kırık ayak görmek gurbette iseniz vatanınıza döneceğinize, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, geleneklere ve göreneklere değer verileceğine, daha fazla zenginlik elde etmek için de hak olmayan kararları uygulayacağına, sorunların ve tartışmaların sona ereceğine inanılır.

Rüyada kırık ayak gördüyseniz:

  • Çevrenizde yapacağınız olumlu değişiklikler veya tadilat, onarım v.b işler önem verdiğiniz kişilerle ilişkilerinizi geliştirmenizi sağlayabilir.

Rüyada ayağı kırık birini görmek zorlukların günden güne artacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, aile hayatında çeşitli tartışmalar ve zor durumlar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayak kırık görmek sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, başarılı olacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, rüya sahibinin sıkıntılarından, zorluklarından ve çektiği zahmetten kurtulup, rahat bir nefes alacağına alamet eder.

Rüyada ayağı kırık at görmek kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, kötü günlerin arkada kalacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Rüyada ayağının kırık olduğunu görmek Allah yolunda ilerleyeceğine, epey bir süreden beri tanınan biri ile güzel bir ilişkiye başlanacağına, bilakis malının çoğalacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşını ayağı kırık görmek çalışmalarının takdir edileceğine, parasız günler geçireceğine, aç kalacağına, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine inanılır.

Rüyada ayak kırığı görmek rüya sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, rütbesinin artacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayaklarını kırık görmek sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, ancak etrafındaki insanların ısrarları ve destekleri ile yeni bir çalışmaya ya da projeye girileceğine, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırık ayakla yürümek çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına, dertlerinin günden güne artacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, zenginlik içinde olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments