Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayak kırık görmek

Rüyada ayak kırık görmek

Rüyada ayak kırık görmek çok büyük çalışmalar yapılacağına ve bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren rüya sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, geçimin daha kolay hale geleceğine, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına delalet eder.

Rüyada ayak kırık gördüyseniz:

  • Fedakarlıklarınız boşa gidebilir.

Rüyada sevdiğinin ayağını kırık görmek lüks, konfor içinde olacağına, endişe ve kaygılarınızın yersiz olduğuna, arkadaşlarını ve dostlarını da iş yaptığı camiadan seçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayağı kırık inek görmek hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine işarettir.

Rüyada ayağını kırık görmek çok büyük kazanç elde edeceğine, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, maddi olarak çok rahat edeceğine alamet eder.

Rüyada cam kırıklarının ayağına battığını görmek söylediklerinin çıkacağına, yaşadığı ve çektiği zahmetten ve çileden sıyrılmayı başaracağına, ekmeğinin çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayağı kırık insan görmek sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine, bunalacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayaklarını kırık görmek bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, kredi çekileceğine, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına ve yapacağı bir seyahatten kötü bir haberle döneceğine, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, dertlerin, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine işarettir.

Rüyada ayağı kırık at görmek sağlığının ve işlerinin bozulacağına, geçim derdine gireceğine, başka başka sebeplerden ötürü uzunca bir süre toparlanılamayacağına işaret eder.

Rüyada kırık ayaklı at görmek gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, sağlam bir kariyer edineceğine, engel teşkil edeceğine ve onu karar aşamasında kısıtlayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments