Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayaklarını kırık görmek

Rüyada ayaklarını kırık görmek

Rüyada ayaklarını kırık görmek zor günler geçirenlerin, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, kısmetinin ve şansının da açık olacağına, ikili ilişkilerde aradığı eşi bularak mutlu olacağına, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, tüm huzursuzlukları ortadan kaldırarak hayatına daha sakin, huşu içinde devam edeceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, var olan ilişkinizle ilgili kaygılarınızın yüzeye çıkmasına alamet etmektedir.

Rüyada ayaklarını kırık gördüyseniz:

  • Elinizden geldiğince yeni birşeyler almamaya özen göstermelisiniz.

Rüyada başkasının ayağı kırık görmek mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, sorunların teker teker çözüleceğine, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına işaret eder.

Rüyada kırık ayakla yürümek kazancın her geçen gün daha da artacağına, kabuslarla dolu geceler geçireceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına işarettir.

Rüyada ayağını kırık görmek güçten düşeceğine, yorulacağına, elinde bulunan imkânları yetenekleri ile birleştirerek çok hayırlı işlere imza atacağına, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşını ayağı kırık görmek çok büyük üzüntüler duyacağına, büyük bir projenin başına geçileceğine, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayağı kırık masa görmek şifa ve moral bulacağına, halkın huzurunun ve güvenliğinin de bozulacağına, kısmetlerinin bol olmasının yanında şansının da açık olmasıyla mutlu, huzurlu, güzel günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin ayağını kırık görmek malını, parasını ve işini kaybedeceğine, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayaklarını kırık görmek kısmetinin ve talihinin açılacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, bilakis malının çoğalacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine işaret eder.

Rüyada cam kırıklarının ayağına battığını görmek sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına ve mutlu günlerin geleceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments