Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşını ayağı kırık görmek

Rüyada arkadaşını ayağı kırık görmek

Rüyada arkadaşını ayağı kırık görmek sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, aralarında pürüz varsa da konuşarak tatlıya bağlanacağına, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, işlerin rayından çıkacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşını ayağı kırık gördüyseniz:

  • İnsanlara ne istediğinizi veya size neyin uyup uymadığını anlatmakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada arkadaşını ayağı kırık görmek etrafındaki bazı kişiler ile tartışacağına, endişelerin ve dertlerin biteceğine, çok büyük miktarda para elde edeceğine, bu para ile girdiği işlerden çok zengin ve mal mülk sahibi biri olarak çıkacağına delalet eder.

Rüyada başkasının ayağı kırık görmek çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, çok hayırlı ve güzel kazançlar elde etmesini sağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayağı kırık insan görmek iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, düşmanlarının güçleneceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına rivayet eder.

Rüyada birinin ayağını kırık görmek dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, işlerinin açılacağına, rızkının genişleyeceğine, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğinin ayağını kırık görmek hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayağı kırık kedi görmek sıkıntıların ve sorunların kısa bir zamanda çözüleceğine, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, yönetimde daha fazla söz hakkı edineceğine alamet eder.

Rüyada ayağı kırık birini görmek insanların duyduğu tüm saygının ve hayranlığın yok olacağına, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada ayaklarını kırık görmek aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, birden fazla ortakla iş kurulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments