Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayağının kırık olduğunu görmek

Rüyada ayağının kırık olduğunu görmek

Rüyada ayağının kırık olduğunu görmek işlerin çok büyümeyeceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, sağlığının geri geleceğine, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, işlerinin yarıda kalacağına, bozulan sağlığın düzeleceğine, parasızlıkla, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayağının kırık olduğunu gördüyseniz:

  • Hayatınızdaki olumsuzlukları dikkatle ele alıp gerekli düzenlemeleri yapabilirsiniz.

Rüyada kırık ayaklı at görmek yakınlarıyla arasında her zaman sevgi dolu bir bağ olacağına, kötü işlere girmeyeceğine, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına işarettir.

Rüyada kırık ayakla yürümek geçiminin kolaylaşacağına, tatsızlık olacağına, sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine işarettir.

Rüyada ayak kırık görmek verilen emeklerin boşa çıkmayacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına rivayet eder.

Rüyada ayağı kırık inek görmek alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, iyi halinin kalmayacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine işaret eder.

Rüyada ayağı kırık sandalye görmek yüz güldürecek, sevince ve heyecana vesile olacak haberler almaya, günahların af olacağına, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, rakiplerini ve düşmanlarını kendinden uzak tutacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırık ayak görmek bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine, işine olan bağlılığının zarar göreceğine, sevdiği kişiler ile birlikte daha önce el atmaya cesaret edemeyeceği bazı büyük ve yorucu çalışmalara imza atacağına yorulur.

Rüyada ayağı kırık insan görmek karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına delalettir.

Rüyada ayağının kırık olduğunu görmek yaşadığı darlığın son bulacağına, gönlünün rahata ereceğine, yaşamını kolaylaştıracağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments