Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırık ayakla yürümek

Rüyada kırık ayakla yürümek

Rüyada kırık ayakla yürümek hiçbir sıkıntısının uzun sürmeyeceğine, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına ve çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, sorunlarının çözüme kavuşacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına, yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, rüya sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına delalet eder.

Rüyada kırık ayakla yürümek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızın planlarınızın veya hedeflerinizin önüne geçmesine izin veriyorsunuz.

Rüyada kırık ayakla yürümek istediği herşeye ulaşabileceğine, azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına işarettir.

Rüyada cam kırıklarında yürümek bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine delalet eder.

Rüyada cam kırıkları üstünde yürümek gücünü, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine, bütün sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, önemli bir lider haline geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kırık cam üzerinde yürümek yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, daha iyi yerlere geleceğine, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine rivayet eder.

Rüyada kırık camlar üstünde yürümek başarılarının sürekli olacağına ve hiçbir zaman dara düşmeyeceğine, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine işarettir.

Rüyada cam kırıkları üzerinde yürümek sıkıntılarının ve zor günler geçireceğine, sinirlerinin yıpranması yüzünden sık sık agresif davranacağına, sıkıntılarına ortak olacağına alamet eder.

Rüyada cam kırıklarının üstünde yürümek sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine rivayet eder.

Rüyada ayağı kırık köpek görmek kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, kasasının da gittikçe ağırlaşacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments