Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayak kırığı görmek

Rüyada ayak kırığı görmek

Rüyada ayak kırığı görmek bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, amaçlarının ve hedeflerinin gerçekleşeceğine, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına, kişinin her zaman sosyal biri olacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, insanlara olan güvenini kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayak kırığı gördüyseniz:

  • İnsanlarla genel bir anlaşmazlığınız olabilir.

Rüyada ayağı kırık görmek sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına ve kendisini daha rahat hissedeceği bir döneme gireceğine, şansının yaver gideceğine ve Allah’ın lütuflarına erişme şansına nail olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayağı kırık inek görmek kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına işarettir.

Rüyada arkadaşını ayağı kırık görmek çok büyük miktarda para elde edeceğine, o kişiye zararının dokunacağına, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayağı kırık insan görmek karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, büyük adımlar atılacağına yorulur.

Rüyada ayağı kırık sandalye görmek maddi anlamda güçleneceğine, yaşadığı yerin güzelleşeceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayak kırığı görmek maddi olarak güç kaybedeceğine, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine yorulur.

Rüyada ayağı kırık at görmek kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, kendisine çok daha fazla yetki verileceğine, deyim yerindeyse elinin döneceğine, moralinin, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, planlarının işe yarayacağına yorulur.

Rüyada kırık ayakla yürümek özellikle mutsuz ilişkileri sonlandırmak için hamlelerde bulunacağına, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments